curba-mortii-romanesti.jpg

Șoferul unui autoturism a rămas încarcerat în urma unui accident rutier produs în jurul orei 17.25 pe DN1, la Românești, potrivit ISU Prahova.

UPDATE ora 17,45: Șoferul a fost extras din fiarele contorsionate. Are 65 de ani și a suferit un traumatism lombar.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații puse la dispoziție de autorități, accidentul s-a produs în deja celebra ”curba a morții” de pe DN1. Șoferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat într-un gard. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

La fața locului a fost trimis un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD. 

IJP Prahova transmite că în zonă nu sunt probleme de trafic


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.