accident-dn1-baicoi.jpg

Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz de transport persoane de pe ruta Ploiești-Mislea și un autoturism s-a produs miercuri în jurul orei 17.15 pe în Băicoi. 

În urma coliziunii șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 19 ani a suferit un traumatism cranio cerebral. Traficul rutier în zona accidentului este dirijat de polițiștii rutieri. 

La fața locului ISU Prahova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță dotată cu terapie intensivă mobilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit SAJ Prahova, pe lângă tânărul de 19 ani, o altă persoană din microbuz este asistată medical la fața locului

foto caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.