accident-cocorasitii=mislii.jpg

O femeie aflată la volanul unui autoturism a fost rănită și transportată la spital miercuri după amiază, în urma unui accident produs pe DJ 100D, în Cocorăștii Mislii. 

Cel mai probabil, șoferița a pierdut controlul direcției de mers pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum. Victima a fost transportată la spital. 

Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă amintim că Prahova se afla sub atenționare de tip cod galben de ninsori până joi la ora 11.00


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, la Bărcănești

Accidentul rutier s-a produs vineri seară, pe DN1, pe raza localității Bărcănești, după ce un autoturism a acroșat un biciclist. O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului au...

Național
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident mortal la metrou, în București

Tragedie cu multe semne de întrebare în subteran, joi seară, în Capitală. Un băiat în vârstă de 18 ani, din Feteşti, şi-a pierdut viaţa după ce, povestesc martorii, a ales să meargă pe jos, prin...