tiuri-teisani-dn1a.jpg

Traficul greu este restricționat pe DN1A miercuri după amiază începând cu ora 14,45 pe ambele sensuri de mers după ce două TIR-uri au rămas înzăpezite la Teișani.

UPDATE ora 15.15: Restricția a fost ridicată.

Citește și:  Trafic îngreunat pe DN1A, în județul Brașov, la limita cu Prahova. Cinci tiruri au rămas blocateTrafic îngreunat pe DN1A, în județul Brașov, la limita cu Prahova. Cinci tiruri au rămas blocate

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IJP Prahova circulația autoturismelor nu este restricționată. Cele două TIR-uri au rămas blocate pe partea carosabilă din cauza gradului ridicat de uzura al anvelopelor și al lipsei lanțurilor. Polițiștii au decis retragerea certificatelor de înmatriculare. 

Vă reamintim că în Prahova este în vigoare un cod galben de ninsoare până joi la ora 11.00


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.