pericol-accidente-corlatesti.jpg

Semnalizarea acustică și luminoasă de la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Centura de Est a Ploieștiului din satul Corlătești nu funcționează miercuri dimineață. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență pentru a evita accidente rutiere grave, zona fiind tranzitată de trenurile care circulă cu viteză mare spre și dinspre Urziceni. 

Potrivit IJP Prahova, situația este cauzată de o defecțiune tehnică a sistemului de semnalizare, polițiștii transporturi feroviare solicitând CFR să intervină de urgență. 

Până la remedierea defecțiunii împiegatul de la stația CF Dâmbu va manevra manual sistemul de semnalizare. Vom reveni cu detalii.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.