actiune-politie-dn1b-dn1d.jpg

Acțiunea are drept scop prevenirea accidentelor rutiere, dar și verificarea respectării vitezei regulamentare pe drumurile publice.

La nivelul județului Prahova, în ultimele zile, au avut loc mai multe accidente rutiere, în care victime au fost pietonii. La această oră are loc o acțiune de prevenire a unor astfel de evenimente.

Potrivit IJP Prahova, „22 de polițiști rutieri acționează în principal pentru prevenirea și combaterea neacordării de prioritate pietonilor, dar și pentru verificarea modului de respectare a normelor rutiere de către pietoni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată polițiștii acționează cu aparatul radar pentru prevenirea și combaterea excesului de viteză. (foto: IJP Prahova).

dddfcbe4-fa18-4280-a8ef-79011f1f8b10.jpg

ca7d53b9-8ec0-43c5-b805-5c47844e78d5.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accidente pe DN1 B, la Albești și în Ploiești

Două accidente rutiere s-au produs marți după amiază în Prahova. Primul accident a avut loc pe DN 1B, în localitatea Albești, iar cel de-al doilea în Ploiești, pe strada Izvoare. În urma...

h-p-970x250.png