accident_cu_caruta_75281800.jpg

O femeie de 25 de ani a murit și alte șase persoane au fost rănite în urma impactului dintre o mașină și o căruță.

 

Accidentul s-a produs noaptea trecută, pe DN 73, în localitatea Schitu Golești, din județul Argeș. Potrivit primelor informații furnizate de IJP Argeș, o căruţă în care se aflau cinci persoane şi care se deplasa dinspre Piteşti către Câmpulung a fost izbită violent de un autoturism care circula în acelaşi sens şi în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 25 de ani aflată în căruţă a murit pe loc, iar trei dintre pasagerii căruţei şi toate cele trei persoane aflate în autoturism au fost răniţi. Citeste mai mult pe RTV.NET:

Reamintim că în această dimineață un bărbat de 50 de ani a murit pe DJ 101 P din Prahova, lovit de mașină (detalii și FOTO AICI)

 

 

 

Auto-moto
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești. Trafic deviat

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident la intrare în Ploiești. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs la intersecția străzii Alba Iulia cu DJ 102, la 500 de...

Auto-moto
  • Duminică, 18 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Bucov. Trei persoane rănite

Trei persoane au fost rănite duminică seara în jurul orei 18,40 în urma unui accident rutier produs în satul Bucov, la intersecția DJ 102 E cu DC 150.  Potrivit IJP Prahova, în accident au fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești