Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

statistica-sumbra-prahova-2017.jpg

346 de accidente rutiere soldate cu victime s-au produs în anul 2017 pe drumurile din Prahova. În urma acestora 72 de persoane au murit, iar 324 au suferit leziuni grave. Trebuie precizat că în statistica pusă la dispoziție de IJP Prahova nu sunt cuprinse accidentele rutiere ușoare, soldate doar cu pagube materiale. 

Ținând cont de frecvența accidentelor rutiere produse pe anumite sectoare de drum, în Prahova au luat naștere și trei așa-zise ”zone negre”: DN72, drumul care face legătura între Ploiești și Târgoviște, intersecția DN1-Florești și DN1, Românești - Curba Morții. Cele mai multe accidente rutiere în anul 2017 s-au produs în zilele de vineri. 

Chiar dacă numărul de accidente rutiere, cel al persoanelor decedate și al răniților grav este îngrijorător, potrivit unui răspuns al IJP Prahova, cifrele sunt în scădere comparativ cu anul 2016.


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești