statistica-sumbra-prahova-2017.jpg

346 de accidente rutiere soldate cu victime s-au produs în anul 2017 pe drumurile din Prahova. În urma acestora 72 de persoane au murit, iar 324 au suferit leziuni grave. Trebuie precizat că în statistica pusă la dispoziție de IJP Prahova nu sunt cuprinse accidentele rutiere ușoare, soldate doar cu pagube materiale. 

Ținând cont de frecvența accidentelor rutiere produse pe anumite sectoare de drum, în Prahova au luat naștere și trei așa-zise ”zone negre”: DN72, drumul care face legătura între Ploiești și Târgoviște, intersecția DN1-Florești și DN1, Românești - Curba Morții. Cele mai multe accidente rutiere în anul 2017 s-au produs în zilele de vineri. 

Chiar dacă numărul de accidente rutiere, cel al persoanelor decedate și al răniților grav este îngrijorător, potrivit unui răspuns al IJP Prahova, cifrele sunt în scădere comparativ cu anul 2016.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...