statistica-sumbra-prahova-2017.jpg

346 de accidente rutiere soldate cu victime s-au produs în anul 2017 pe drumurile din Prahova. În urma acestora 72 de persoane au murit, iar 324 au suferit leziuni grave. Trebuie precizat că în statistica pusă la dispoziție de IJP Prahova nu sunt cuprinse accidentele rutiere ușoare, soldate doar cu pagube materiale. 

 

Ținând cont de frecvența accidentelor rutiere produse pe anumite sectoare de drum, în Prahova au luat naștere și trei așa-zise ”zone negre”: DN72, drumul care face legătura între Ploiești și Târgoviște, intersecția DN1-Florești și DN1, Românești - Curba Morții. Cele mai multe accidente rutiere în anul 2017 s-au produs în zilele de vineri. 

Chiar dacă numărul de accidente rutiere, cel al persoanelor decedate și al răniților grav este îngrijorător, potrivit unui răspuns al IJP Prahova, cifrele sunt în scădere comparativ cu anul 2016.

 

Politic
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Deputat USR de Prahova: Examenele sunt în afara legii

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a reacționat pe Facebook la organizarea competenţelor lingvistice şi digitale din cadrul examenului naţional de Bacalaureat în această perioadă. ”În clipa de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești