medicina-legala.jpg

Un pieton a fost lovit mortal de un autoturism pe drumul județean 101 P.

UPDATE Imagini de la accidentul mortal din Prahova

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs în această dimineață pe raza localității Bobolia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Echipajele de intervenție au constatat decesul victimei.

În mașina care a lovit pietonul se aflau și doi copii, care nu au fost răniți.

UPDATE Victima este un bărbat de 37 de ani. În încercarea de a evita impactul, șoferul ar fi tras brusc de volan, mașina răsturnându-se pe carosabil. Șoferul nu consumase alcool înainte să se urce la volan

Reamintim că, tot în această dimineață, o adolescentă a fost lovită pe trecerea de pietoni de pe Șoseaua Vestului din Ploiești (detalii AICI)

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.