accident-iasi.jpg

Camerele de supraveghere au surprins impactul dintre două mașini soldat, ca prin minune, fără morți. VIDEO la finalul articolului.

 

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Vasile Lupu din cartierul Metalurgie din Iași. În imaginile surprinse de camerele video din zonă și publicate de Ziarului de Iași, se vede cum un tânăr se fereşte în ultima clipă să fie prins între autoturismul său şi un stâlp.

”Camerele de luat vederi surprind Lo­ganul condus de către Sorel Sorin Matra, în vârstă de 54 de ani, care vine cu viteză dinspre Tătăraşi, culcă copăceii aflaţi pe marginea străzii, apoi loveşte cu o violenţă extremă autoturismul Renault aflat şi el pe trotuar, în care tânărul care a scăpat miraculos intenţiona să se urce.

El deschide portiera, se uită în jur, apoi vede bolidul ucigaş care vine către el, dă să fugă, însă este surprins de coliziune. Printr-un miracol , băiatul se ridică uluit şi şchioapătă puţin, vizibil şocat de cele în­tâmplate.

 

De asemenea, pasagerul din maşina Renault lovită violent de Logan a scăpat cu răni uşoare. Şoferul este şi el uluit că se mai află în viaţă. Individul care a produs accidentul în Metalurgie a scăpat uşor: doar o noapte de arest, fiind consemnat la domiciliu pentru următoarele două luni de zile. El a ajuns la spital, după coliziune”  menționează sursa citată.

VIDEO

 

 

Auto-moto
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești. Trafic deviat

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident la intrare în Ploiești. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs la intersecția străzii Alba Iulia cu DJ 102, la 500 de...

Auto-moto
  • Duminică, 18 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Bucov. Trei persoane rănite

Trei persoane au fost rănite duminică seara în jurul orei 18,40 în urma unui accident rutier produs în satul Bucov, la intersecția DJ 102 E cu DC 150.  Potrivit IJP Prahova, în accident au fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești