accident-iasi.jpg

Camerele de supraveghere au surprins impactul dintre două mașini soldat, ca prin minune, fără morți. VIDEO la finalul articolului.

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Vasile Lupu din cartierul Metalurgie din Iași. În imaginile surprinse de camerele video din zonă și publicate de Ziarului de Iași, se vede cum un tânăr se fereşte în ultima clipă să fie prins între autoturismul său şi un stâlp.

”Camerele de luat vederi surprind Lo­ganul condus de către Sorel Sorin Matra, în vârstă de 54 de ani, care vine cu viteză dinspre Tătăraşi, culcă copăceii aflaţi pe marginea străzii, apoi loveşte cu o violenţă extremă autoturismul Renault aflat şi el pe trotuar, în care tânărul care a scăpat miraculos intenţiona să se urce.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El deschide portiera, se uită în jur, apoi vede bolidul ucigaş care vine către el, dă să fugă, însă este surprins de coliziune. Printr-un miracol , băiatul se ridică uluit şi şchioapătă puţin, vizibil şocat de cele în­tâmplate.

De asemenea, pasagerul din maşina Renault lovită violent de Logan a scăpat cu răni uşoare. Şoferul este şi el uluit că se mai află în viaţă. Individul care a produs accidentul în Metalurgie a scăpat uşor: doar o noapte de arest, fiind consemnat la domiciliu pentru următoarele două luni de zile. El a ajuns la spital, după coliziune”  menționează sursa citată.

VIDEO


Auto-moto
  • Marți, 21 August 2018
  • De Roxana Tănase

Accident pe un drum forestier din Dâmbovița - FOTO

Accidentul rutier a avut loc marți dimineață, în localitatea Mogoșani, județul Dâmbovița, după ce conducătorul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 27 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și...