lazi-bere-predeal.jpg

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, la această oră (08.00), circulația este îngreunată pe DN1.

 

Potrivit Centrului Infotrafic, se circulă ușor îngreunat pe DN1, la km 150, între localităţile braşovene Predeal şi Timişul de Sus, după ce din remorca unui autotren a căzut marfă (navete cu bere) pe carosabil.

„Având în vedere atenţionarea meteorologică nowcasting de ceaţă, emisă în această dimneaţă pentru judeţe Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, sfătuim conducătorii auto care se deplasează în astfel de condiţii să manifeste prudenţă sporită la volan, să ruleze cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre periculoase”, a precizat Centrul Infotrafic.

 

Auto-moto
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești. Trafic deviat

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident la intrare în Ploiești. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs la intersecția străzii Alba Iulia cu DJ 102, la 500 de...

Auto-moto
  • Duminică, 18 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Bucov. Trei persoane rănite

Trei persoane au fost rănite duminică seara în jurul orei 18,40 în urma unui accident rutier produs în satul Bucov, la intersecția DJ 102 E cu DC 150.  Potrivit IJP Prahova, în accident au fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești