polt-dn1-aglomeratie.jpg

Sfârșitul de weekend aduce trafic intens pe DN1 atât pe Valea Prahovei cât și la intrarea în București. Șoferii trebuie să știe că în trafic sunt prezente mai multe echipaje, dar și că între Brașov și București sunt zone circulația este blocată sau traficul este aglomerat.

În această seară pe DN1 între Ploiești și București sunt prezente mai multe echipaje de poliție în Tâncăbești, dar și un radar fix și traficul este aglomerat pe sensul de mers spre capitală încă de la Săftica. Aceleași valori de trafic sunt înregistrate și pe Bulevardul Kiseleff din București, dar și pe Calea Victoriei. Cea mai bună rută de mers spre București duminică seară este DN1, potrivit waze. 

Pe segmentul Brașov-Ploiești, tot pe DN1, sunt echipaje de poliție în zona Băicoi,Comarnic, Bușteni, Sinaia, dar și la Timișul de Sus. Potrivit aceleiași aplicații, traficul rutier este blocat în Azuga. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png