61745893.jpg

Traficul rutier pe Valea Prahovei se desfășoară în coloană la această oră (12.00), după ce stațiunile montane au fost pline în acest weekend de turiști.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, pe DN1, între Azuga și Bușteni, pe sensul către Ploiești, s-a format coloană de autovehicule în mișcare.

Carosabilul este parțial umed, fără precipitații. Pentru evitarea aglomerației, se recomandă folosirea rutelor ocolitoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aglomerație se poate observa și pe platforma de trafic Waze, acolo unde, la această oră, sunt raportate o mulțime de zone aglomerate pe DN1, în zona Văii Prahovei.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Screenshot_4.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.