accident-lapos-autoturism.jpg

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă seara, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina.

Potrivit IJP Prahova, accidentul rutier a avut loc în satul Glod, comuna Lapos, pe DC 71 B. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat accidentul, precizând că autoturismul este răsturnat. Se pare că două persoane au fost rănite ușor. Cele două persoane au reușit să iasă din autoturism.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs accidentul rutier.


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.