tirurile_35547200.jpg

Un grav accident rutier, soldat cu trei morți și un rănit grav, s-a produs în această dimineață după ce un autoturism a derapat și a intrat într-un tir de pe contrasens.

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere, accidentul s-a produs la ieşire din Sighişoara către Braşov, în județul Mureș, între localităţile Vânători şi Mureni.

Șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de un TIR. În urma impactului trei bărbaţi, cu vârste între 30 şi 40 de ani, au murit, iar altul este grav rănit, fiind transportat la spital, potrivit rtv.net.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a ajuns pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, şi a intrat în TIR-ul care venea din sens opus.


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.