grav1paulesti2.jpg

Un accident rutier grav s-a produs vineri seară la intersecția DN1 cu drumul spre localitatea Păulești. Potrivit primelor informații oferite de autorități două persoane au fost transportate la spital. Traficul rutier spre Brașov este restricționat pe o bandă de mers.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17,50, iar din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că neacordarea de prioritate a fost principala cauza de producere. 

ISU Prahova intervine la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD dotată cu terapie intensivă mobilă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele două victime transportate la spital sunt o femeie în vârstă de 30 de ani care este și gravidă și un bărbat în vârstă de 68 de ani. 

grav1paulesti2.jpg

grav1paulesti2.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.