front-trafic-paralizat-dn1predeal1.jpg

Traficul rutier pe DN1, sensul de mers spre Ploiești, este blocat încă de la intrarea în stațiunea Predeal din cauza valorilor foarte mari de trafic. 

Potrivit centrului InfoTrafic, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către stațiunile montane de pe Valea Prahovei, se circulă în condiții de aglomerație pe DN1, între Sinaia și Bușteni, pe sensul de mers către Brașov. De asemenea, valori ridicate de trafic sunt şi între Predeal și Bușteni, pe sensul de mers opus.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere și disciplină în trafic, să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru dirijarea circulației.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sfătuim șoferii care se îndreaptă spre București să folosească ruta alternativă DN1A, Brașov - Săcele - Cheia - Vălenii de Munte

trafic-paralizat-dn1predeal6.jpg

trafic-paralizat-dn1predeal5.jpg

trafic-paralizat-dn1predeal4.jpg

trafic-paralizat-dn1predeal3.jpg

trafic-paralizat-dn1predeal2.jpg

trafic-paralizat-dn1predeal2.jpg

trafic-paralizat-dn1predeal1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.