front-trafic-paralizat-dn1predeal1.jpg

Traficul rutier pe DN1, sensul de mers spre Ploiești, este blocat încă de la intrarea în stațiunea Predeal din cauza valorilor foarte mari de trafic. 

 

Potrivit centrului InfoTrafic, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către stațiunile montane de pe Valea Prahovei, se circulă în condiții de aglomerație pe DN1, între Sinaia și Bușteni, pe sensul de mers către Brașov. De asemenea, valori ridicate de trafic sunt şi între Predeal și Bușteni, pe sensul de mers opus.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere și disciplină în trafic, să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru dirijarea circulației.

Sfătuim șoferii care se îndreaptă spre București să folosească ruta alternativă DN1A, Brașov - Săcele - Cheia - Vălenii de Munte

 

trafic-paralizat-dn1predeal6.jpg

trafic-paralizat-dn1predeal5.jpg

trafic-paralizat-dn1predeal4.jpg

 

trafic-paralizat-dn1predeal3.jpg

trafic-paralizat-dn1predeal2.jpg

trafic-paralizat-dn1predeal2.jpg

 

trafic-paralizat-dn1predeal1.jpg

 

Auto-moto
  • Marți, 13 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe strada Găgeni din Ploiești

Un accident rutier soldat cu rănirea unei femei în vârstă de 34 de ani s-a produs marți în jurul orei 11.00 pe strada Găgeni din Ploiești.  Potrivit primelor informații puse la dispoziție de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești