skoda facelift.jpg

Skoda a publicat primele imagini cu Skoda Fabia facelift. Skoda Fabia trece la următorul capitol și va fi acum şi mai atractivă, graţie secţiunilor faţă şi spate redesenate, a introducerii farurilor şi blocurilor optice spate cu LED, precum şi a interiorului şi mai rafinat. Modelul revizuit va fi prezentat la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, iar lansarea pe piaţă va avea loc în a doua jumătate a anului 2018.

 

Actualizările designului secţiunilor din faţă şi din spate îi conferă modelului o alură remarcabilă de automobil de clasă superioară, împrospătată, de asemenea, de designul nou al farurilor şi proiectoarelor de ceaţă, cu tehnologie de ultimă oră. Farurile cu LED şi blocurile optice spate cu LED sunt oferite pentru prima dată la modelul Skoda Fabia. Gama de jante din aliaj uşor a hatchback-ului a fost la rândul ei extinsă, incluzând acum şi jante de 18 inchi. Panoul de instrumente cu design nou, noile bandouri decorative pentru bord şi tapiţeriile în două nuanţe pentru scaune îi conferă interiorului o atmosferă şi mai rafinată.

Skoda Auto a transferat din nou tehnologia de ultimă oră din clasele auto superioare, în clasa automobilelor de talie mică. Noul asistent Blind Spot Detection avertizează şoferul când în unghiul mort se află alte vehicule sau când din spate se apropie rapid alte vechiule pe şoselele cu mai multe benzi. Sistemul Rear Traffic Alert monitorizează ceea ce se întâmplă în spatele propriei maşini şi avertizează şoferul în cazul unui risc de coliziune la deplasarea în marşarier. O altă funcţie nouă este Light Assist, care comută automat la luminile de întâlnire, de la cele de drum, imediat ce sistemul detectează vehicule care vin din faţă pe sens opus sau vehicule care se deplasează în acelaşi sens, în faţa propriei maşini.

citește mai multe pe digi24.ro

 

 

 

Național
  • Duminică, 18 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Cum arată Trasnfăgărașanul în februarie - FOTO

Șoseaua Transfăgărașan, celebră atât în România cât și în afara granițelor, este închisă pe o porțiune de 27 de kilometri timp de opt luni pe an, iarna și primăvara, din cauza pericolului de...

Social
  • Luni, 12 Februarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Ești din Ploiești dacă…Imagini document

Câteva lucruri interesante despre Ploiești și imagini cu orașul de altădată. îți place ploaia. Legenda Ploieştilor a început, în secolul al XIV-lea, cu ciobanul Moş Ploaie şi ai săi şapte feciori care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești