haos-nord-semafoare.jpg

Șoferii care tranzitează strada Găgeni și Șoseaua Nordului trebuie să se înarmeze cu răbdare și să circule cu prudență din cauza semafoarelor amplasate la intersecția celor două artere care, potrivit unui cititor al ziarului nostru, s-au defectat. 

Vă reamintim că nu e prima dată când semafoarele din Ploiești nu funcționează, iar șoferii sunt supuși unui real pericol de a produce accidente. Timp de mai bine de trei săptămâni semafoarele de la intersecția străzilor Calomfirescu și Gheorghe Doja au ”mers” pe intermitent. 

Vineri în intersecția din zona de Nord a orașului coloana de mașini se întindea pe zeci de metri, iar șoferii nu știau cui să acorde prioritate, potrivit aceluiași cititor. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.