foto-cnair-dn1.jpg

Potrivit IJP Prahova, vineri dimineață pe DN1 - Valea Prahovei și pe DN1A ninge ușor însă circulația rutieră nu este afectată de fenomenele meteo, carosabilul fiind negru. 

Potrivit Info Trafic, nu sunt înregistrate probleme deosebite din punct de vedere rutier nici la nivel național. Vineri dimineața pe Valea Prahovei sunt înregistrate valori scăzute de trafic, însă spre seară este de așteptat ca DN1 să se aglomereze. 

Șoferii sunt rugați să circule cu prudență și să nu se angajeze în manevre periculoase care ar putea pune în pericol siguranța rutieră. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Lista drumurilor închise la nivel național:

DN 17D (Valea Mare -Int DN18 km 189+315) între localitățile Rodna (BN) și Carlibaba (SV). Cauza: drum inchis circulatiei publice pe perioada de iarna. S-au montat indicatoare fig F6, fog (drum inchis  circulatiei publice.

DN 1R  (Limita jud Cluj - loc. Mastisesti) între localitățile POIANA HOREA (CJ)-MATISESTI (HOREA) (AB). Cauza: Drum inchis pe perioada de iarna. S-au montat indicatoare fig. F6 fig P33 (drum inchis circulatiei publice si Ffig. C1 (accesul interzis)

DN 66A  (Campu lui Neag) între localitățile CAMPU LUI NEAG (HD)-CERNA SAT (GJ). Cauza: Alunecari de teren, alunecari versant, caderi de copaci, cedari terasament; drum de pamant.

DN 67C între localitățile  Ranca (GJ) și Sugag (AB). Cauza: Transalpina Drum inchis pe perioada de iarna.

DN 7C  între PISCU NEGRU/AG și BALEA CASCADA/SB). Cauza: Conform Regulament de Functionare al Transfagarasanului nr.524/2015.

foto caracter ilustrativ. sursa: CNAIR

1

DN7C Transfăgărășan între Piscu Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu), pe tronsonul kilometric 104 – 131, în perioada 01.11.2017 – 30.06.2018

2. DN67C Transalpina între Rânca (judeţul Gorj) și Şugag (judeţul Alba), între kilometrii 35 şi 79, în perioada 01.11.2017 – 31.05.2018, conform dispoziţiilor de închidere în perioadele de iarnă şi primăvară;

3. DN66A între Câmpu lui Neag (judeţul Hunedoara) și Cerna Sat (judeţul Gorj), pe tronsonul kilometric 47 – 88, până în data de 31.12.2018, din cauza alunecărilor de teren şi versanţi, căderilor de copaci sau cedărilor de terasament;


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.