Conferință de presă la Prefectura Prahova. Evaluarea situațiilor de urgență ca urmare a fenomenelor meteo- LIVE

h santa2.jpg

Hyundai se pregătește de lansarea celei de-a patra generații a SUV-ului Santa Fe. Astfel, sud-coreeni au postat primele fotografii oficiale cu cel mai mare model Hyundai.

În imaginile făcute publice se poate vedea un SUV cu un design modern, cu farurile mai înguste decât predecesorul său și o grilă complet nouă.

Noul Santa Fe măsoară 4.770 mm în lungime și 1.890 mm în lățime, iar spațiul interior a fost și el mărit. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

SUV-ul va fi dotat cu pachet generos de sisteme de asistență care include și asistență pentru evitarea coliziunilor spate (Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist), dar și sistem de menținere a benzii de circulație. Noua generație Hyundai Santa Fe va ajunge la standul producătorului sud-coreean la Salonul Auto de la Geneva care se va desfășura într 8 și 18 martie.

Conform CarWOW, noul Santa Fe va avea, în Marea Britanie, un preț apropiat de actuala generație, adică între 32.000 și 40.000 de lire sterline în funcție de versiune și de opțiuni. În lei, asta înseamnă circa 210.000.

h santa1.jpg

 


Travel&Lifestyle
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Vacanță în castelele Europei

Cum ar fi să vă petreceți vacanța prin Europa, cazându-vă la castel, nu la hotel. Nu-i așa că sună bine? Iată mai jos 7 reședințe princiare care pot fi închiriate.  Castelul Abbeyglen Pentru 59 de...

Auto-moto
  • Vineri, 13 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Licitație ANAF: BMW și Mercedes la preț de Dacia

La sfârșitul lunii iulie, ANAF va organiza la Galați o licitație unde sunt scoase la vânzare mai multe modele marca BMW, Mercedes și Audi la prețuri de Dacia Logan. Licitația se va susține timp de...