h santa2.jpg

Hyundai se pregătește de lansarea celei de-a patra generații a SUV-ului Santa Fe. Astfel, sud-coreeni au postat primele fotografii oficiale cu cel mai mare model Hyundai.

În imaginile făcute publice se poate vedea un SUV cu un design modern, cu farurile mai înguste decât predecesorul său și o grilă complet nouă.

Noul Santa Fe măsoară 4.770 mm în lungime și 1.890 mm în lățime, iar spațiul interior a fost și el mărit. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

SUV-ul va fi dotat cu pachet generos de sisteme de asistență care include și asistență pentru evitarea coliziunilor spate (Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist), dar și sistem de menținere a benzii de circulație. Noua generație Hyundai Santa Fe va ajunge la standul producătorului sud-coreean la Salonul Auto de la Geneva care se va desfășura într 8 și 18 martie.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Conform CarWOW, noul Santa Fe va avea, în Marea Britanie, un preț apropiat de actuala generație, adică între 32.000 și 40.000 de lire sterline în funcție de versiune și de opțiuni. În lei, asta înseamnă circa 210.000.

h santa1.jpg

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 03 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cât mai costă un brad anul acesta

Cu trei săptămâni înaintea Crăciunului, brazii sunt deja la mare căutare. Preţurile pornesc de la 80 de lei şi trec și de 400 de lei. Contează înălţimea, contează cât de bogate sunt crengile, ţara...