27783419_1998127373538658_672832742_n.jpg

Este grea viața, atunci când ai probleme de identitate. Nu-i lucru ușor să nu ai habar dacă ești însărcinată sau ai vreun handicap.

Pentru a ușura dilemele existențiale ale unor astfel de persoane, am apelat la sfatul specialistului, care a ținut să precizeze următoarele:

Cei care parchează după cum se vede în figura alăturată, trăiesc o adevărată dramă. Fie nu au fost atenți la școală, fie părinții au fost neglijenți și nu le-au explicat difențele evidente, existente între o sarcină și un grad de handicap. De aici și deruta lor în a alege locul corect pe care să parcheze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În sufletul unei astfel de persoane se duce o luptă crâncenă. O eventuală sarcină, care țuguie puțin zona abdominală, poate fi interpretată ca apariția unui handicap sever. Nu a fost o sarcină dorită, metodele contraceptive având și ele un oarecare grad de risc. Un simplu consult la ginecolog le-ar putea lua o piatră de pe suflet, lămurindu-le totodată și dilema locului de parcare pentru care trebuie să opteze.

Dacă totuși nu se încadrează într-una dintre cele două variante anterior menționate, atunci rămâne cea de a treia, care este și cea mai tristă: un handicap sever, intalat pervers în interiorul cutiei craniene. Cel puțin teoretic, pentru astfel de persoane nu se poate elibera permis de conducere, asta dacă nu s-au descurcat pe meleaguri argeșene. 

27783419_1998127373538658_672832742_n.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.