razie-ploiesti-ph-accidente.jpg

În urma unei acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere peste 100 de mașini au fost controlate în ultimele zile în Ploiești și Prahova, zeci de șoferi fiind sancționați contravențional pentru neregulile constate. 

Comunicatul IJP Prahova

Polițiștii Biroului Rutier au desfășurat o acțiune în municipiul Ploiești. Au fost controlate 97 de autovehicule, au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.570 lei, iar ca măsuri complementare, au fost reținute nouă permise și retrase două certificate de înmatriculare auto.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat la data de 5 februarie pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea și sancționarea abaterilor săvârșite de bicicliști.

Au fost aplicate 102 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.277 lei, au fost reținute cinci permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

La aceeași data, polițiștii din Blejoi au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente. Au fost controlate 95 de autovehicule (30 conducători auto fiind testați cu aparatul etilotest) și au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 18.995 lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute două permise și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Și polițiștii Postului Comunal Puchenii Mari au desfășurat o acţiune similară, prilej cu care au controlat 36 de autovehicule și au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.170 lei (un certificat de înmatriculare auto retras).


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...