razie-ploiesti-ph-accidente.jpg

În urma unei acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere peste 100 de mașini au fost controlate în ultimele zile în Ploiești și Prahova, zeci de șoferi fiind sancționați contravențional pentru neregulile constate. 

Comunicatul IJP Prahova

Polițiștii Biroului Rutier au desfășurat o acțiune în municipiul Ploiești. Au fost controlate 97 de autovehicule, au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.570 lei, iar ca măsuri complementare, au fost reținute nouă permise și retrase două certificate de înmatriculare auto.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat la data de 5 februarie pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea și sancționarea abaterilor săvârșite de bicicliști.

Au fost aplicate 102 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.277 lei, au fost reținute cinci permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

La aceeași data, polițiștii din Blejoi au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente. Au fost controlate 95 de autovehicule (30 conducători auto fiind testați cu aparatul etilotest) și au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 18.995 lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute două permise și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Și polițiștii Postului Comunal Puchenii Mari au desfășurat o acţiune similară, prilej cu care au controlat 36 de autovehicule și au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.170 lei (un certificat de înmatriculare auto retras).


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png