27935373_1548059611982248_1939934875_n.jpg

Se apropie Ziua Îndrăgostiților și trebuie să ne comportăm ca atare. Nimic nu va fi lăsat la întâmplare, așa că iată ce aveți de făcut, luând exemplul șoferului Citroenului din imagine.

 

Chiar dacă este o sărbătoare importată, românii au adoptat cu inima deschisă Ziua Îndrăgostiților. Fiind o nație mai iubăreță din fire, trebuie să avem grijă de fiecare detaliu. Concret, este necesară verificarea vechii saltele, sau nu fie ruptă, găurită, murdară, etc. Pentru a nu rata o noapte de foc, dacă salteaua nu mai corepunde, e musai să vă achiziționați una nouă, însă nu oricum...

Mergeți la un magazin de bricolaj, nu ne interesează care. Înainte de pătrunde în incintă, asigurați-vă că aveți la dispoziție 4 locuri de parcare, doar pentru dumneavoastră. Nu întrebați de ce, pentru că vă explic câteva rânduri mai jos. Deocamdată, după modelul din imagine, ocupați cele 4 locuri, apoi intrați în magazin.

Odată ajunși aici alegeți salteaua dorită. O achitați, pentru că este practic imposibil să treceți neobservați prin dreptul caselor de marcat, apoi târâți-vă cu ea până la mașină. Cum-necum, ancorați-o bine pe plafonul mașinii, apoi treceți la fapte. Fie sunteți cu partenara/partenerul, fie alegeți o persoană din public dispusă să vă ajute, nu aveți voie să plecați până nu probați salteaua. Doar nu își imaginează ăștia de la magazine că vând orice porcărie, iar noi ne lăsăm păcăliți, fără să probăm.

 

Abia acum vine și explicația pentru care aveați nevoie de cele patru locuri de parcare. În mod concret nu vrem să intrăm în detalii despre cum se face proba pratică, nefiind nici locul, nici momentul, însă trebuie să înelegem că pentru un astfel de test al saltelei este nevoie de loc. Oamenii se mai mișcă, mai cu strigături, mai cu năbădăi. Unii chiar mai și cad din pat și nu ar fi tocmai plăcut să cazi pe mașina altuia, sau să-i dai picioare și capete în caroserie. E doar o chestiune de bun-simț, da?

Dacă salteaua a corespuns așteptărilor și testului de anduranță, plecați liniștit către casă, în așteptarea Zilei Îndrăgostiților. Dacă nu... nu. Sunt obligați să o schimbe, conform politicii de retur pentru produse neconforme.

PS: Altădată să nu îi mai certați și judecați pe cei care parchează aiurea, pentru că niciodată nu puteți să știți ce-i mână în luptă. Uneori, în spatele unui asemnea gest, se poate ascunde o poveste tristă. Iubiți-vă mult!   

 

27935373_1548059611982248_1939934875_n.jpg

 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești