accident-noaptea-cantacuzino.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs miercuri seară pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești. Potrivit primelor informații oferite de autorități o persoană a fost rănită. 

 

UPDATE: Persoana rănită a fost transportată la spitalul județean cu o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Prahova. 

Știre inițială

Accidentul s-a produs la intersecția străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino cu Traian, iar în cele două mașini implicate se aflau în total patru persoane. 

 

ISU Prahova a trimis la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea zonei accidentului și o ambulanță SMURD care să ofere sprijin medical persoanei rănite. 

IJP Prahova nu a raportat probleme de trafic. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

 

Auto-moto
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești. Trafic deviat

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident la intrare în Ploiești. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs la intersecția străzii Alba Iulia cu DJ 102, la 500 de...

Auto-moto
  • Duminică, 18 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Bucov. Trei persoane rănite

Trei persoane au fost rănite duminică seara în jurul orei 18,40 în urma unui accident rutier produs în satul Bucov, la intersecția DJ 102 E cu DC 150.  Potrivit IJP Prahova, în accident au fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești