accident-noaptea-cantacuzino.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs miercuri seară pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești. Potrivit primelor informații oferite de autorități o persoană a fost rănită. 

UPDATE: Persoana rănită a fost transportată la spitalul județean cu o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Prahova. 

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Accidentul s-a produs la intersecția străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino cu Traian, iar în cele două mașini implicate se aflau în total patru persoane. 

ISU Prahova a trimis la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea zonei accidentului și o ambulanță SMURD care să ofere sprijin medical persoanei rănite. 

IJP Prahova nu a raportat probleme de trafic. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.