fbpx

accident-noaptea-cantacuzino.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs miercuri seară pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești. Potrivit primelor informații oferite de autorități o persoană a fost rănită. 

UPDATE: Persoana rănită a fost transportată la spitalul județean cu o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Prahova. 

Știre inițială

Accidentul s-a produs la intersecția străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino cu Traian, iar în cele două mașini implicate se aflau în total patru persoane. 

ISU Prahova a trimis la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea zonei accidentului și o ambulanță SMURD care să ofere sprijin medical persoanei rănite. 

IJP Prahova nu a raportat probleme de trafic. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc în Ploiești

Incindent, luni dimineața, în Ploiești, unde o mașină a luat foc în  mers. Pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, compartimentul motor al unui autoturism a luat foc. Din fericire, nu sunt victime....