aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ecosport.jpg

Compania Ford a făcut publice prețurile pentru versiunea europeană a modelului EcoSport. În România, mașina fabricată la Craiova, are un preț de pornire de 15.400 de euro.

În octombrie 2017, Ford a produs la Craiova prima unitate Ford EcoSport, înlocuitorul lui B-Max. Doar un procent de 30% din componentele mașinii sunt produse la noi în țară. 

Ford a anunțat în mod oficial lista completă de prețuri pentru piața din România. Noul Ford EcoSport costă 15.400 de euro în versiunea de bază cu motor pe benzină Ecoboost de 1.0 litri și 125 CP. Prețul este mai mic cu câteva mii de euro decât pentru aceeași versiune care se vinde pe piața din Germania.

Noul motor diesel EcoBlue de 1.5 litri și 125 CP este vândut momentan doar cu tracțiune integrală și are un preț de pornire de 19.600 de euro. Versiunea cu tracțiune față va fi disponibilă pentru doritori după prima jumătate a anului 2018.

Cei care doresc să-și achiziționeze un Ford EcoSport au la dispoziție o gamă de 12 culori de caroserie pentru fiecare dintre cele trei variante de echipare: Trend, Titanium și echiparea de top ST-Line. Noul EcoSport produs în Oltenia va fi livrat, conform producătorilor, în 56 de piețe din toată lumea, printre cele mai exotice destinații numărându-se țări precum Noua Caledonie stat din vestul Oceanului Pacific sau Turkmenistan, stat din Asia.

sursa: playtech.ro


Eveniment
  • Miercuri, 23 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Pieton accidentat mortal de un autoturism pe DN1

Un accident mortal s-a produs miercuri dimineață în jurul orei 09.50 pe DN1, la km 81+400 - zona Biserica Călătorului. Potrivit IJP Prahova, un pieton care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului...

Eveniment
  • Luni, 21 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Mașină furată dintr-o benzinărie din Ploiești

Un bărbat care și-a lăsat mașina recent cumpărată în parcarea benzinăriei Mol din Bariera Bucov, Ploiești, a sunat la 112 reclamând furtul acesteia. Potrivit Ziarului Incomod, din verificările polițiștilor...

Auto-moto
  • Duminică, 20 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1A, la Măgurele

Două autoturisme au intrat în coliziune duminică după-amiază, pe DN1A, la Măgurele. Trei persoane, printre care și un minor, au fost transportate la spital. La fața locului au ajuns echipaje ale...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești