ecosport.jpg

Compania Ford a făcut publice prețurile pentru versiunea europeană a modelului EcoSport. În România, mașina fabricată la Craiova, are un preț de pornire de 15.400 de euro.

În octombrie 2017, Ford a produs la Craiova prima unitate Ford EcoSport, înlocuitorul lui B-Max. Doar un procent de 30% din componentele mașinii sunt produse la noi în țară. 

Ford a anunțat în mod oficial lista completă de prețuri pentru piața din România. Noul Ford EcoSport costă 15.400 de euro în versiunea de bază cu motor pe benzină Ecoboost de 1.0 litri și 125 CP. Prețul este mai mic cu câteva mii de euro decât pentru aceeași versiune care se vinde pe piața din Germania.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Noul motor diesel EcoBlue de 1.5 litri și 125 CP este vândut momentan doar cu tracțiune integrală și are un preț de pornire de 19.600 de euro. Versiunea cu tracțiune față va fi disponibilă pentru doritori după prima jumătate a anului 2018.

Cei care doresc să-și achiziționeze un Ford EcoSport au la dispoziție o gamă de 12 culori de caroserie pentru fiecare dintre cele trei variante de echipare: Trend, Titanium și echiparea de top ST-Line. Noul EcoSport produs în Oltenia va fi livrat, conform producătorilor, în 56 de piețe din toată lumea, printre cele mai exotice destinații numărându-se țări precum Noua Caledonie stat din vestul Oceanului Pacific sau Turkmenistan, stat din Asia.

sursa: playtech.ro


Național
  • Joi, 16 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Anul acesta producţia de pepeni a scăzut cu 90%

În Dăbuleni de Moldova, pepenii putrezesc pe câmp. Ploile au compromis total recolta din Probota, Iaşi. O zonă cunoscută pentru astfel de culturi. Anul acesta, producţia a scăzut cu nouăzeci la...