ecosport.jpg

Compania Ford a făcut publice prețurile pentru versiunea europeană a modelului EcoSport. În România, mașina fabricată la Craiova, are un preț de pornire de 15.400 de euro.

În octombrie 2017, Ford a produs la Craiova prima unitate Ford EcoSport, înlocuitorul lui B-Max. Doar un procent de 30% din componentele mașinii sunt produse la noi în țară. 

Ford a anunțat în mod oficial lista completă de prețuri pentru piața din România. Noul Ford EcoSport costă 15.400 de euro în versiunea de bază cu motor pe benzină Ecoboost de 1.0 litri și 125 CP. Prețul este mai mic cu câteva mii de euro decât pentru aceeași versiune care se vinde pe piața din Germania.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Noul motor diesel EcoBlue de 1.5 litri și 125 CP este vândut momentan doar cu tracțiune integrală și are un preț de pornire de 19.600 de euro. Versiunea cu tracțiune față va fi disponibilă pentru doritori după prima jumătate a anului 2018.

Cei care doresc să-și achiziționeze un Ford EcoSport au la dispoziție o gamă de 12 culori de caroserie pentru fiecare dintre cele trei variante de echipare: Trend, Titanium și echiparea de top ST-Line. Noul EcoSport produs în Oltenia va fi livrat, conform producătorilor, în 56 de piețe din toată lumea, printre cele mai exotice destinații numărându-se țări precum Noua Caledonie stat din vestul Oceanului Pacific sau Turkmenistan, stat din Asia.

sursa: playtech.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la ieșirea din Ploiești

Un accident rutier care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale s-a produs vineri seară în jurul orei 21.40 la ieșirea din Ploiești, pe DN1, în zona KM6.  Potrivit IJP Prahova, în coliziune au...

Auto-moto
  • Joi, 11 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accident în Păulești. O mașină s-a răsturnat

O mașină s-a răsturnat în urma unui accident rutier petrecut joi seară, în care a mai fost implicat un autoturism. Din primele informații, nicio persoană nu a fost rănită, dar mașinile au suferit...

Național
  • Miercuri, 10 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Wizz Air schimbă politica de bagaje de la 1 noiembrie

Wizz Air a anunțat că începând cu 1 noiembrie schimbă politica de bagaje și pasagerii care doresc să își ia pe lângă un bagaj mic de 40 cm în cabină, trebuie să plătească taxă de Priority sau taxă...

Monden
  • Duminică, 07 Octombrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Ce mașini conduce comediantul Mihai Bobonete

Pasionat de automobile, Mihai Bobonete si-a cumparat doua masini de colectie. Prima achizitie este un Citroen 2 CV, supranumit „Deux Chevaux”, fabricat in 1980, al carui pret este de aproximativ...