aboneaza-te2.png

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

dacia sandero.jpg

Dacia a vândut aproape zece mii de modele în luna ianuarie a acestui an, în Franța. A înregistrat, astfel, creşteri ale vânzărilor de aproape şase ori mai mari decât cele ale competitorilor săi.

Mai exact, 14 la sută. Cu atât au crescut vânzările Dacia în Franţa, luna trecută. Asta în condiţiile în care media pieţei a fost de doar 2,5 procente. Cu maşinile vândute într-o singură lună, constructorul român a acoperit 6,3 la sută din piaţa din Hexagon.

Cel mai popular model a fost Dacia Sandero. Francezii au cumpărat, în ianuarie, 4.633 de unităţi, în timp ce, pe locul doi, se află Dacia Duster. De altfel, Sandero este o maşină des întâlnită pe străzile din Franţa. Se află pe locul doi în topul preferinţelor cumpărătorilor, imediat după un model clasic franţuzesc - Peugeot 208.

Performanţa românilor este cu atât mai notabilă cu cât Renault, grupul din care face parte Dacia, a înregistrat o scădere a vânzărilor la celelalte modele din gamă.


Auto-moto
  • Duminică, 20 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1A, la Măgurele

Două autoturisme au intrat în coliziune duminică după-amiază, pe DN1A, la Măgurele. Trei persoane, printre care și un minor, au fost transportate la spital. La fața locului au ajuns echipaje ale...

Auto-moto
  • Luni, 14 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1D, în comuna Ciorani

Accidentul rutier s-a produs luni după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU Prahova, ale Poliției și ale Serviciului de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești