fbpx

dacia sandero.jpg

Dacia a vândut aproape zece mii de modele în luna ianuarie a acestui an, în Franța. A înregistrat, astfel, creşteri ale vânzărilor de aproape şase ori mai mari decât cele ale competitorilor săi.

Mai exact, 14 la sută. Cu atât au crescut vânzările Dacia în Franţa, luna trecută. Asta în condiţiile în care media pieţei a fost de doar 2,5 procente. Cu maşinile vândute într-o singură lună, constructorul român a acoperit 6,3 la sută din piaţa din Hexagon.

Cel mai popular model a fost Dacia Sandero. Francezii au cumpărat, în ianuarie, 4.633 de unităţi, în timp ce, pe locul doi, se află Dacia Duster. De altfel, Sandero este o maşină des întâlnită pe străzile din Franţa. Se află pe locul doi în topul preferinţelor cumpărătorilor, imediat după un model clasic franţuzesc - Peugeot 208.

Performanţa românilor este cu atât mai notabilă cu cât Renault, grupul din care face parte Dacia, a înregistrat o scădere a vânzărilor la celelalte modele din gamă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Economic
  • Miercuri, 13 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Primele imagini spion cu noua Dacia Sandero. FOTO

Francezii de la L'Argus au reusit sa surprinda Dacia Sandero in timpul unor teste si scriu ca modelul constructorului de la Mioveni "va fi cosmetizat si nu va mai avea aspect de low cost". In primul...