smurd.jpg

Un accident mortal s-a produs în această seară, în jurul orei 18:15, pe DN 1, pe raza localității Nistorești.

Update- persoana decedată este un bărbat de aproximativ 60 de ani.

Din primele informații, un pieton care traversa neregulamentar a fost surprins de un autoturism și accidentat mortal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pare că accidentul s-a produs pe sensul de mers către Sinaia, în urma impactului pietonul fiind aruncat pe celălalt sens. Salvatorii au constatat decesul victimei.

Traficul este îngreunat pe sensul Sinaia- Ploiești, în zona accidentului. (foto cu caracter ilustrativ)

Reamintim că tot în această seară, începând cu ora 18:00, polițiștii au deviat traficul de pe DN 1 (centura orașului Sinaia), către Brașov, prin centrul stațiunii, din cauza unui incendiu la un service auto și stație ITP (detalii AICI)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.