incendiu-service-auto-bistrita-11.jpg

În  această seară, începând cu ora 18:00, polițiștii au deviat traficul de pe DN 1 (centura orașului Sinaia), către Brașov, prin centrul stațiunii.

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, incendiul S-a produs la anexa stației ITP (unde se află și centrala termică). Cele două autoturisme dezmembrate (așezate una peste cealaltă) care au ars se aflau in exteriorul anexei.

UPDATE Traficul a revenit la normal în jurul orei 18:40.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Decizia a fost luată ca urmare a izbucnirii unui incendiul la un service auto și stație ITP de pe centura orașului Sinaia. Din cauza fumului gros și pentru a facilita accesul pompierilor, se ciruclă pe un singur sens în zonă.

Potrivit ISU Prahova, incendiul are loc la imobile situate pe Calea Brașovului, nefiind înregistrate victime.

UPDATE În urma incendiului, au ars două mașini dezmembrate într-o anexă a service-ului. La fața locului intervin trei  autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru eliminarea acestuia.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.