incendiu-service-auto-bistrita-11.jpg

În  această seară, începând cu ora 18:00, polițiștii au deviat traficul de pe DN 1 (centura orașului Sinaia), către Brașov, prin centrul stațiunii.

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, incendiul S-a produs la anexa stației ITP (unde se află și centrala termică). Cele două autoturisme dezmembrate (așezate una peste cealaltă) care au ars se aflau in exteriorul anexei.

UPDATE Traficul a revenit la normal în jurul orei 18:40.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Decizia a fost luată ca urmare a izbucnirii unui incendiul la un service auto și stație ITP de pe centura orașului Sinaia. Din cauza fumului gros și pentru a facilita accesul pompierilor, se ciruclă pe un singur sens în zonă.

Potrivit ISU Prahova, incendiul are loc la imobile situate pe Calea Brașovului, nefiind înregistrate victime.

UPDATE În urma incendiului, au ars două mașini dezmembrate într-o anexă a service-ului. La fața locului intervin trei  autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru eliminarea acestuia.

foto cu caracter ilustrativ


Eveniment
  • Joi, 12 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Circulația rutieră pe A2 a fost reluată

CNAIR anunță că începând cu ora 11.50, circulația rutieră pe A2 s-a deschis pentru toate categoriile de vehicule pe ambele căi de rulare.  Măsura de închidere a circulației rutiere pe autostrada A2, între...