Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

incendiu-service-auto-bistrita-11.jpg

În  această seară, începând cu ora 18:00, polițiștii au deviat traficul de pe DN 1 (centura orașului Sinaia), către Brașov, prin centrul stațiunii.

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, incendiul S-a produs la anexa stației ITP (unde se află și centrala termică). Cele două autoturisme dezmembrate (așezate una peste cealaltă) care au ars se aflau in exteriorul anexei.

UPDATE Traficul a revenit la normal în jurul orei 18:40.

Decizia a fost luată ca urmare a izbucnirii unui incendiul la un service auto și stație ITP de pe centura orașului Sinaia. Din cauza fumului gros și pentru a facilita accesul pompierilor, se ciruclă pe un singur sens în zonă.

Potrivit ISU Prahova, incendiul are loc la imobile situate pe Calea Brașovului, nefiind înregistrate victime.

UPDATE În urma incendiului, au ars două mașini dezmembrate într-o anexă a service-ului. La fața locului intervin trei  autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru eliminarea acestuia.

foto cu caracter ilustrativ


Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Sezonul de schi s-a încheiat la Sinaia

Autoritățile din Sinaia au anunțat închiderea sezonului de schi, din cauza temperaturilor ridicate și a stratului insuficient de zăpadă. Anunțul a fost postat pe o rețea de socializare de...

Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești