actiune-rutiera-treceri-ploiesti3.jpg

Poliția Rutieră a organizat marți o razie în Ploiești pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente. 

UPDATE - bilanțul acțiunii: 16 polițiști rutieri au dat în 2 ore 62 sancțiuni din care 9 pentru neacordarea priorității de trecere a pietonilor, 22 pentru abaterile săvârșite de pietonii, au reținut 9 permise de conducere și două certificate de înmatriculare. 

Potrivit IJP Prahova, se acționează cu precădere în zona trecerilor de pietoni, fiind vizați fiind vizați șoferii care nu acordă prioritate persoanelor angajate regulamentară a străzii. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai multe echipaje de poliție vor putea fi observate în zona centrală a municipiului, la Sud, dar și în Bariera București

actiune-rutiera-treceri-ploiesti3.jpg

actiune-rutiera-treceri-ploiesti2.jpg

actiune-rutiera-treceri-ploiesti1.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.