Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

control-rovinieta-605x.jpg

Deputații au votat proiectul privind noul termen la care se vor prescrie amenzile pentru șoferii surprinși că circulă fără a avea rovinietă valabilă.

Astfel potrivit avocatnet.ro, fapta se va prescrie în patru luni de la săvârșire, conform unui proiect de act normativ care a primit azi votul decisiv al deputaților și care va ajunge curând, pentru promulgare, la șeful statului.

În momentul de față, prescrierea intervine în șase luni de la săvârșirea faptei. Deși se dorea ca amenda să fie însoțită de o dovadă, prevederea a dispărut. Pentru a se aplica, documentul mai are nevoie doar de semnătura șefului statului.

CNAIR folosește 74 de camere fixe și alte 12 mobile, inclusiv în Prahova, pentru depistarea șoferilor care circulă fără rovinietă. Șase camere sunt amplasate în Prahova (vezi AICI unde).


Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești