control-rovinieta-605x.jpg

Deputații au votat proiectul privind noul termen la care se vor prescrie amenzile pentru șoferii surprinși că circulă fără a avea rovinietă valabilă.

 

Astfel potrivit avocatnet.ro, fapta se va prescrie în patru luni de la săvârșire, conform unui proiect de act normativ care a primit azi votul decisiv al deputaților și care va ajunge curând, pentru promulgare, la șeful statului.

În momentul de față, prescrierea intervine în șase luni de la săvârșirea faptei. Deși se dorea ca amenda să fie însoțită de o dovadă, prevederea a dispărut. Pentru a se aplica, documentul mai are nevoie doar de semnătura șefului statului.

CNAIR folosește 74 de camere fixe și alte 12 mobile, inclusiv în Prahova, pentru depistarea șoferilor care circulă fără rovinietă. Șase camere sunt amplasate în Prahova (vezi AICI unde).

 

 

Național
  • Joi, 15 Februarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Uber introduce primele limite pentru şoferi

Uber este un serviciu care activează de mulţi ani, însă abia acum a decis că trebuie să impună nişte limte pentru şoferii parteneri. Astfel, în următoarele două săptămâni, aplicaţia le va permite...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești