control-rovinieta-605x.jpg

Deputații au votat proiectul privind noul termen la care se vor prescrie amenzile pentru șoferii surprinși că circulă fără a avea rovinietă valabilă.

Astfel potrivit avocatnet.ro, fapta se va prescrie în patru luni de la săvârșire, conform unui proiect de act normativ care a primit azi votul decisiv al deputaților și care va ajunge curând, pentru promulgare, la șeful statului.

În momentul de față, prescrierea intervine în șase luni de la săvârșirea faptei. Deși se dorea ca amenda să fie însoțită de o dovadă, prevederea a dispărut. Pentru a se aplica, documentul mai are nevoie doar de semnătura șefului statului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

CNAIR folosește 74 de camere fixe și alte 12 mobile, inclusiv în Prahova, pentru depistarea șoferilor care circulă fără rovinietă. Șase camere sunt amplasate în Prahova (vezi AICI unde).


Economic
  • Marți, 10 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Legea offshore - de bine sau de rău?

Proiectul legii offshore merge la promulgare. Actul normativ stabileşte condiţiile în care sunt exploatate zăcămintele naturale şi este esenţial pentru începerea extragerii gazelor din Marea Neagră. ...