drum-de-iarna.jpg

Începând de la ora 11:15, pe drumurile județene și naționale din Prahova se circulă fără restricții.

Reamintim că azi-noapte, din cauza viscolului, traficul pe DN 1, respectiv DN 1 A, a fost restricționat mașinilor cu o masă mai mare de 7,5 tone. La această oră, se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din Prahova aflate în zona de munte.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, la Bărcănești

Accidentul rutier s-a produs vineri seară, pe DN1, pe raza localității Bărcănești, după ce un autoturism a acroșat un biciclist. O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului au...

Auto-moto
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Andra Vlad

Ninge în zonele de munte din Prahova

Iarna a venit în zonele de munte din Prahova, unde ninge și în această dimineață. Șoferii s-au obișnuit deja cu decorul hibernal pe DN 1, zona Bușteni - Sinaia, respectiv DN1A - zona Cheia, unde se...