masini-second-hand.jpg

Eliminarea taxei auto, dar și veniturile mici în comparație cu prețurile mașinilor noi a produs o explozie a înmatriculărilor de autoturisme second-hand în România.

Majoritatea mașinilor provin din Germania, potrivit unui top al înmatriculărilor de autoturisme la mâna a doua publicat de economica.net

Volkswagen - 136.000 de autoturisme vechi față de 11.700 noi
Opel - 63.800 de maşini second-hand înmatriculatefață de 5.900 de maşini noi
Ford - 50.900 de maşini vechi în 2017, față de 8.000 noi
Audi - 46.600 de înmatriculări de ocazie în România, în 2017. față de 1.936 de autoturisme Audi noi.
BMW - 46.143 de autoturisme second-hand, adică la fiecare maşină nouă au fost înscrise în circulaţie alte 18 vechi

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În total au fost înmatriculate peste o jumătate de mașini second-hand anul trecut.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.