2018-Volvo-XC60-T6-Inscription-front-three-quarter-02.jpg

Cea mai sigură mașină din lume a fost testată la începutul anului 2018 și a primit cinci stele Euro NCAP.

Potrivit sport.ro, aceasta este Volvo XC60. Produsă în Suedia, mașina de familie a primit maximul de stele la testele Euro NCAP, cele care stabilesc gradul de protectie oferit de o masina in Europa.

Volvo CX60 a primit punctaj maxim la doua categorii foarte importante, la protectia capului pasagerilor si la coliziunea frontala.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tehnologia de pe masina, asistenta la banda de rulare, franare automata de urgenta ca standard, au primit 95% la testele de siguranta.

Pretul de pornire pentru un Volvo XC60 este de 39.000 de euro.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.