Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

accident-pericol-ploiesti.jpg

Camera video a unui ploieștean a surprins mai multe manevre ilegale ale unui șofer care se crede la raliu care puteau provoca un accident grav.

În imaginile surprinse zilele trecute în giratoriul din intersecția străzilor Grigore Cantacuzio cu Alexandru Ioan Cuza se vede cum șoferul unui VW Polo încalcă mai multe reguli de circulație, încercând să ia fața unei mașini de școală auto.

”Acest inconștient a fost la un pas să provoace un accident de circulație. Nu știu unde se grăbea, dar nimic nu justifică un asemenea comportament în trafic” a fost mesajul cititorului, care ne-a trimis materialul video de mai jos: 


Auto-moto
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1B. O persoană rănită

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs vineri în jurul orei 14.40 pe DN1B, pe sensul de mers către Ploiești. Potrivit IJP Prahova, șoferul unui autoturism a pierdut controlul...

Auto-moto
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Restricție de trafic pe DN1A din cauza viscolului

Pe DN 1A, între limita județului Prahova și Brașov (km 160+000 – km 190+000), începând cu ora 10:30 se instituie restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești