accident-pericol-ploiesti.jpg

Camera video a unui ploieștean a surprins mai multe manevre ilegale ale unui șofer care se crede la raliu care puteau provoca un accident grav.

În imaginile surprinse zilele trecute în giratoriul din intersecția străzilor Grigore Cantacuzio cu Alexandru Ioan Cuza se vede cum șoferul unui VW Polo încalcă mai multe reguli de circulație, încercând să ia fața unei mașini de școală auto.

”Acest inconștient a fost la un pas să provoace un accident de circulație. Nu știu unde se grăbea, dar nimic nu justifică un asemenea comportament în trafic” a fost mesajul cititorului, care ne-a trimis materialul video de mai jos: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Administrație
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Căruțele interzise definitiv în Ploiești

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat astăzi că va iniția un proiect de hotărâre prin care căruțele să fie interzise definitiv în Ploiești. În prezent, potrivit unei hotărâri de Consiliu...

Auto-moto
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Andra Ilie

Trafic blocat pe DN 1, la intrare în București

Traficul este blocat complet pe DN1, în urma unui grav accident de circulaţie produs la intrarea în Bucureşti.  Două dintre cele trei benzi de circulaţie sunt blocate, coloana de maşini măsurând...