accident-pericol-ploiesti.jpg

Camera video a unui ploieștean a surprins mai multe manevre ilegale ale unui șofer care se crede la raliu care puteau provoca un accident grav.

 

În imaginile surprinse zilele trecute în giratoriul din intersecția străzilor Grigore Cantacuzio cu Alexandru Ioan Cuza se vede cum șoferul unui VW Polo încalcă mai multe reguli de circulație, încercând să ia fața unei mașini de școală auto.

”Acest inconștient a fost la un pas să provoace un accident de circulație. Nu știu unde se grăbea, dar nimic nu justifică un asemenea comportament în trafic” a fost mesajul cititorului, care ne-a trimis materialul video de mai jos: 

 

 

Viața Prahovei
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de ceață în Prahova

După perioada de ploi, lapoviță și ninsori, Prahova se află sub cod galben de ceață, potrivit meteorologilor, care au emis o atenționare valabilă până la ora 11.00. Ceața, spun meteorologii, determină...

Social
  • Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Informare meteo în Prahova. Va ninge și la Ploiești

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo, care a  intrat în vigoare sâmbătă la ora 15:00 și este valabilă până duminică la ora 6.00, perioadă în care se vor înregistra ploi şi...