accident-pericol-ploiesti.jpg

Camera video a unui ploieștean a surprins mai multe manevre ilegale ale unui șofer care se crede la raliu care puteau provoca un accident grav.

În imaginile surprinse zilele trecute în giratoriul din intersecția străzilor Grigore Cantacuzio cu Alexandru Ioan Cuza se vede cum șoferul unui VW Polo încalcă mai multe reguli de circulație, încercând să ia fața unei mașini de școală auto.

”Acest inconștient a fost la un pas să provoace un accident de circulație. Nu știu unde se grăbea, dar nimic nu justifică un asemenea comportament în trafic” a fost mesajul cititorului, care ne-a trimis materialul video de mai jos: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.