24879069_1573424702749692_498745347_o.jpg

Am fi putut posta imaginea, fără să mai scriem ceva despre ceea ce este evident...

Atunci când scrie mare, încât să poți vedea și din avion, cum poți fi atât de indolent, încât să nu își pese? Nesimțirea și-a făcut loc de ambele părți ale barierei. Șoferul sau șoferița Fordului ar putea spune că oricum bariera era blocată de cele două autoturisme de afară, deși aceata chiar nu este o scuză. Pe baza efectului de turmă, dacă alții sunt lipsiți de bun simț și responsabilitate, nu însemnă că avem o justificare pentru a face la fel. 

Pe lângă zonele de acces și ieșire, o astfel de parcare, cum este cea de la Winmarkt, are nevoie și de ieșire de urgență. Oricând se poate produce un incendiu, iar utilitatea ieșirii nu poate fi pusă la îndoială. Amintiți-vă doar de cazul Colectiv. Nu trebuie să se întâmple des ceva rău. Este suficient o dată... 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vinovați pentru o astfel de situație, nu se fac doar cei care parchează ca la ei în ogradă, ci și cei care administrează parcarea. Nu considerăm că este suficient să iei doar banii pentru acele locuri de parcare, fără să ai oameni care să supravegheze zona, să se asigure că totul se desfășoară în siguranță, iar bunurile și chiar viețile clienților nu sunt puse în pericol.

Desigur, configurația zonei și densitatea clienților diferă de ceea ce știm că a însemnat Colectiv, însă este suficient ca viața unui om să fie pusă în pericol și discuția capătă sens.

Pentru consecințele pe care le poate avea un astfel de comportament iresponsabil, o simplă amendă nu este suficientă, dacă nu este însoțită și de reținerea permisului pe o perioadă de cel puțin un an. Poate așa să se gândească și alții că indolența trebuie și merită taxată. 

24879069_1573424702749692_498745347_o.jpg