WhatsApp Image 2017-12-05 at 11.45.33.jpeg

Traficul rutier la această oră (11.50) este întrerupt pe DN1, în zona localității Săftica, din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism și un autobuz. 

Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni între două autoturisme, circulaţia pe sensul către Ploieşti al DN1 Bucureşti – Ploieşti este întreruptă la km 21+500 de metri, la intrarea în localitatea ilfoveană Săftica. O persoană a fost rănită (se pare uşor)., se arată în comunicatul Poliției.

Potrivit martorilor, accident s-a petrecut într-o stație de autobuz.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imagini transmise de cititorii Observatorulph.ro

WhatsApp Image 2017-12-05 at 11.45.39(1).jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 25 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident rutier în cartierul Albert din Ploiești

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier petrecut marți în cartierul Albert, în fața hotelului cu același nume. UPDATE: Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că...