05554e35-262e-47b2-a7ac-f092fede3648.jpg

Dacă spui ceva despre un taximetrist, foarte mulți sar pentru că ”ai ceva cu ei”. Fals! Ca în fiecare breaslă și la cea a taximetriștilor există oameni normali și uscături.

Un taximetrist este un șofer profesionist, care se presupune că este mai bine pregătit decât un șofer amator. Mai mult decât atât, pentru că lucrează cu oamenii, se presupune că trebuie să fie mult mai atent și mai corect în trafic.

Pentru care motiv, taximetristul ploieștean, de la Index, la volanul Logan-ului  PH 17 EVY, nu poate sta la stop, ca tot omul civilizat? De ce trebuie să depășească toată coloana, mergând pe contrasens, pentru ca apoi să treacă și pe roșu?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă aveți vreo explicație pentru un asemnea comportament în trafic, poate ne ajutați să înțelegem, pentru că pe noi e clar că ne depășește. Și să nu spuneți că lăsăm un om fără pâine, pentru că vă răspundem că i-am lăsat pe alții neavariați sau în viață. Genul acesta de șofer este cel care devine ”erou” în știrile de la ISU.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.