solenza.jpg

O Dacia Solenza, cu numere de București, a fost pozată pe calea de rulare a tramvaiului ploieștean. Acum ne macină câteva întrebări...

1. Este prima mașină a unui fost căruțaș? Ne punem această problemă, întrucât, poate din obișnuința de a-și lăsa calul la păscut, noul șofer a considerat că este bun și gazonul de la calea de rulare a tramvaiului.

2. Omul este un împătimit al curselor, însă deocamdată singura lui șansă să depășească ceva cu o Solenza, este doar tramvaiul. O fi încercat să dea o liniuță pe șine? Nu excludem ca omul să fie chiar vatman de meserie, iar astăzi să fi uitat că este ziua lui liberă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

3. O ultimă variantă, care ne-a și stimulat apetitul pentru filme polițiste, este situația în care omul este agent sub acoperire. Și cum ai putea să nu ”bați la ochi”, altfel decât efectuând o urmărire la vedere? Nimeni nu ar putea să bănuiască faptul că ești atât de inteligent.

PS: Dacă îl intâlniți în trafic, ocoliți-l! Nu mizați pe ceea ce intenționează să facă, pentru că sigur îi iese altceva.

b9b0c262-601f-4795-9a46-366e821847f1.jpg