solenza.jpg

O Dacia Solenza, cu numere de București, a fost pozată pe calea de rulare a tramvaiului ploieștean. Acum ne macină câteva întrebări...

1. Este prima mașină a unui fost căruțaș? Ne punem această problemă, întrucât, poate din obișnuința de a-și lăsa calul la păscut, noul șofer a considerat că este bun și gazonul de la calea de rulare a tramvaiului.

2. Omul este un împătimit al curselor, însă deocamdată singura lui șansă să depășească ceva cu o Solenza, este doar tramvaiul. O fi încercat să dea o liniuță pe șine? Nu excludem ca omul să fie chiar vatman de meserie, iar astăzi să fi uitat că este ziua lui liberă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

3. O ultimă variantă, care ne-a și stimulat apetitul pentru filme polițiste, este situația în care omul este agent sub acoperire. Și cum ai putea să nu ”bați la ochi”, altfel decât efectuând o urmărire la vedere? Nimeni nu ar putea să bănuiască faptul că ești atât de inteligent.

PS: Dacă îl intâlniți în trafic, ocoliți-l! Nu mizați pe ceea ce intenționează să facă, pentru că sigur îi iese altceva.

b9b0c262-601f-4795-9a46-366e821847f1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.