gratiela-gavrilescu-biografie-cine-este-ministrul-delegat-pentru-relatia-cu-parlamentul-426355.jpg

Nicio mașină din coloana oficială cu care ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, s-a deplasat într-o vizită în teritoriu nu a plătit o taxă de parcare de numai 2 lei / oră.

Jurnalistul Dinu Zară a publicat un articol pe blog-ul său atrăgând atenția că în timpul unei vizitei vice-premierului Gavrielscu la Prefectura județului Suceava, pentru niciuna dintre mașinile coloane oficiale nu s-a făcut dovada achitării taxei de 2 lei pe oră.

Astfel, deși mașinile erau parcate chiar sub indicatorul de parcare cu plată, șoferii coloanei oficiale au spus că nu le-au văzut și că nu au fost informați că trebuie să plătească taxa de parcare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Întrebată despre această situație, Grațiela Gavrilescu a dat vina pe șoferi:


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 11 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

În Suceava au apărut trecerile de pietoni cu mesaje

Trecerile de pietoni de lângă patru școli și licee din Suceava au fost inscripționate cu mesaje pentru elevi și părinți precum „Ia-ți copilul de mână” sau ”Coboară de pe bicicletă” la școlile...