sofer-beat-plopeni-suspendat.jpg

La sfârșitul acestei săptămâni, polițiști din Plopeni s-au deplasat la locul producerii unui eveniment rutier petrecut la o intersecție cu sens giratoriu din apropierea localității.

Au identificat conducătorul auto implicat în persoana unui localnic de 57 de ani, care se pare că, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra durecției, a lovit o bordură a sensului giratoriu și a rămas suspendat pe scuarul din mijlocul acestuia. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Fiind testat cu etilotestul, aparatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu toate acestea, ajunși la spital, a refuzat prelevarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Având în vedere acest fapt, în cauză a fost întocmit dosar penal.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.