numere-inmatriculare.jpg

Direcţia Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) oferă posibilitatea celor care îşi înmatriculează autoturismul să îşi aleagă un număr preferenţial.

Iată cum verifici online dacă un număr de înmatriculare este sau nu disponibil. Pentru început vei intra pe site-ul DRPCIV și îți vei crea un cont de utilizator. Tot ce ai de făcut este să introduci adresa ta de e-mail și o parolă. După aceea, sistemul îți va trimite un e-mail cu un link de activare al contului. După activarea contului poți accesa secțiunea de verificări.

Îți vor apărea două casete. În prima din ele vei trece numărul de înmatriculare pe care vrei să îl verifici (Ex: B111ABR), iar în cea de-a doua codul CAPTCHA. Apeși pe butonul verifică, iar imediat vei afla dacă poți sau nu să alegi acel număr de înmatriculare. Combinațiile preferențiale se atribuie contracost (45 de lei). De asemenea, nu vor putea fi atribuie combinații de litere cu semnificații obscene sau cele care pot fi asociate cu denumirile autorităților publice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: observator.tv

 

 


Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Biciclist acroșat de un autoturism la Gherghița

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți dimineață în jurul orei 6.50 pe DJ100B, la Gherghița.  Potrivit IJP Prahova, un biciclist a fost acroșat de un autoturism. Victima...