new_station.png

În parcarea complexului comercial Kaufland din municipiul Câmpina va apărea în curând o stație mobilă de distribuție a carburanților. Este vorba despre o benzinărie care va avea doar pompe de alimentare dotate cu dispozitive pentru plata rapidă cu cardul bancar.

Proiectul este implementat de societatea Oil Energy Trading SRL București, parte a grupului Țiriac Holdings care aparține cunoscutului om de afaceri Ion Țiriac. Benzinăria de la Câmpina va face parte dintr-un lanț de 200 astfel de stații mobile de carburant, deschise sau în curs de deschidere în aproape toată țara, stații fără spații de servicii și fără personal angajat.

În prezent, în parcarea de la Kaufland se lucrează la amenajarea terenului pe care va fi amplasată stația de carburant. Aceasta va fi formată dintr-un container transportabil, un separator de hidrocarburi și un stâlp pentru camera video și paratrăsnet. Pentru această benzinărie, Oil Energy Trading SRL a obținut certificat de urbanism și autorizație de construire de la Primăria Câmpina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: campinatv.ro

 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg