WhatsApp Image 2017-09-21 at 12.23.58.jpeg

Un ploieştean s-a trezit joi cu roata blocată pe strada Gheorghe Gr. Cantacuzino, într-o zonă unde parcarea este interzisă. Bărbatul reclama faptul că în acelaşi timp erau şi alte maşini parcate neregulamentar, însă numai maşina lui a fost blocată. 

Bărbatul a sunat la SGU Ploieşti însă i s-a spus că la momentul la care a fost blocată roata nu mai erau alte maşini în zonă. ”Sunt pensionar. De unde să dau 110 lei amendă. Am fost să plătesc asigurarea un minut. Nu ştiu ce o să fac. Vreau să fac contestaţie. Sunt maşini scumpe şi nu au fost blocate roțile, iar mie pentru un minut mi-au blocat roata”, a povestit ploieşteanul.

La faţa locului au ajuns angajaţii SGU, care susţin că celelalte maşini au parcat înainte de semnul cu parcare interzisă.

WhatsApp Image 2017-09-21 at 12.11.06.jpeg

WhatsApp Image 2017-09-21 at 12.24.31.jpeg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Septembrie 2018
  • De Roxana Tănase

O nouă grevă spontană la SGU Ploiești - FOTO

Mai mulți angajați de la Compartimentul Spații verzi din cadrul SGU Ploiești protestează la această oră în curtea societății aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești, nemulțumiți că până la...