DN1 20092017incident 002 (1).jpg

O cititoare ne-a trimis imagini cu o femeie care traversează prin loc nepermis DN 1, la ieșirea din Bănești spre Ploiești. Aceasta putea provoca un accident grav, nefiind la prima tentativă de ”sinucidere”.

Sesizarea cititoarei Simona Ș. în atenția Poliției Rutiere Prahova:

”Astazi am fost martora unui incident la iesirea din Banesti care putea avea consecinte foarte grave .     Astfel , in jurul orei 8.12' de pe partea dreapta a drumului , la iesirea din Banesti spre Ploiesti , a iesit o femeie cu fusta lunga care a strabatul banda 1 , apoi banda 2 dupa care s-a suit pe parapet (aceasta ultima manevra am surprins-o in oglinda retrovizoare, in timp ce celelalte momente au fost surprinse cu ajutorul camerei de la bordul masinii . 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fac precizarea ca in jurul orei 8.30 dimineata , ieri 19.09.2017 , am vazut aceeasi femeie , imbracata cred la fel .Mi-a atras atentia intrucat pornise dinspre iesirea din Banesti de-a lungul soselei spre Ploiesti , iar cerul incepuse sa se innoreze , motiv pentru care m-am gandit ca ar putea sa o prinda furtuna pe drum .

Intrucat evenimentul de astazi putea fi soldat cu un accident grav  ( coroborat cu cel de ieri - care insa nu ridica semne de intrebare ) , va rog sa verificati daca respectiva persoana nu cumva este in evidenta cu boli psihice , fiind necesare luarea de masuri .

Consider ca pericolul pe care il reprezinta un astfel de om este foarte mare si poate avea consecinte extrem de grave asupra unui sofer care o va accidenta sau chiar omori , fara a avea vreo vina sau fara a putea reactiona in timp util ( cand e noapte sau vizibilitatea nu ii permite sa o evite ). Viteza legala este de maxim 70 la ora insa astazi era la iesirea din localitate unde viteza creste !

Va rog sa tratati cu maximum de seriozitate problema si eventual sa sesizati autoritatile competente in cazul in care persoana nu este din localitate . In mod cer un om normal, sanatos psihic nu ar fi escaladat parapetul strabatand 2benzi pe un sens si alte 2 pe alt sens , la ora de trafic maxim , cand avea alternativa sa se intoarca cateva zeci de metri pana la trecerea de pietoni .

Va transmit imagini desprinse din inregistrarea video a masinii”.

DN1 20092017incident 002 (1).jpg

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident cu victime pe DN1 la Florești

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane s-a petrecut în această seară pe DN1. Potrivit primelor informații oferite de IJP Prahova, accidentul a avut loc la intersecția cu drumul...