Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

20884865_1073831612753502_377957638_n.jpg

Pompierii ISU Prahova au fost solicitaţi să intervină, miercuri seara, pentru stingerea incendiului izbucnit la un autoturism, pe centura de Nord a Ploieştiului, în apropiere de Ploieşti Shopping City. 

Autoturismul a luat foc în mers, iar cele două persoane aflate în el au reuşit să iasă fără probleme, neputând însă să stingă incendiul. Pompierii ISU Prahova au intervenit cu o autospecială, însă dauna vehiculului este totală.  

Pompierii îi sfătuiesc pe şoferi să îşi verifice instalaţiile electrice ale maşinilor, pe fondul creşterii numărului de incendii la autovehicule. Temperaturile caniculare pe perioade prelungite, pot să afecteze şi ele starea tehnică a vehiculelor, îndeosebi a celor mai vechi de 8-10 ani.

imagini: cititor observatorulph.ro


Auto-moto
  • Miercuri, 14 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Autobuz implicat într-un accident la Pleașa

Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Pleașa, pe DC58, după ce un autobuz și un autoturism s-au tamponat.  UPDATE: Potrivit SAJ Prahova, toate persoanele implicate în accidentul rutier au...

Eveniment
  • Marți, 13 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Un autoturism a luat foc la Poiana Câmpina

Pompierii militari intervin la această oră (17.45) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism din Poiana Câmpina. UPDATE: 18.10 - Potrivit primelor cercetări de la fața locului,...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești