anvelopa-uzata.jpg

Mai mulți ploieșteni au fost înșelați de un individ care se dădea drept mecanic auto. Acesta își aborda victimele în parcare, invocând tot felul de defecțiuni, în special la sistemul de frânare.

 

El a fost prins în flagrant de jandarmi, în zona parcului Mihai Viteazu, fiind cercetat pentru înșelăciune

Mai mulți cititori l-au recunoscut pe falsul mecanic, unii dintre ei spunând că i-au dat și bani după ce escrocul le-a atras atenția în parcare că ”mașina scoate scântei la frâne”.

Iată câteva dintre mesajele de pe pagina de Facebook a ziarului nostru de către cei care i-au căzut victime sau au fost abordați de falsul mecanic zis și ”Scânteie”.

 

”Și eu am fost victima înșelăciunii. M-a așteptat în parcarea de la județean, vorbind la telefon cu tatăl său care era internat și mi-a spus că îmi ies scântei de la roata din dreapta față. Eu neștiind ce se întâmplă și speriată i-am dat 50 de lei să îmi repare mașina.A luat un bolovan și a bătut în roată, spunându-mi ”gata”. 

”Bănuiesc că este același individ întâlnit și de mine.. tot în zona Caraiman.. Aceeași vrăjeală cu scântei la roată.. prima oară i-am zis să plece că o duc eu la service.. a doua oară vroia să păcălească un vecin și l-am trimis din nou la plimbare..”

”Escrocul spunea că ies scântei sau fum de la frâne Naivii sau cei care nu se pricepeau la mașini se speriau”