87348-politisti-inq-cornel-putan_L.jpg

Un tânăr de 27 de ani suspectat că a omorât un bărbat din judeţul Prahova care lucra ca zilier în Vrancea, cu care a avut un conflict spontan şi pe care l-a lovit cu pumnul în gât, a fost căutat de joi noapte de către poliţiştii vrânceni, fiind găsit după aproximativ 12 ore în oraşul Adjud.

 

Poliţiştii din Vrancea au fost sesizaţi, joi seară, în jurul orei 20.15, că în satul Pufeşti, comuna cu acelaşi nume, a avut loc o altercaţie între două persoane: un tânăr de 27 de ani, din localitate, şi un bărbat de 30 de ani, din Prahova, care lucra ca zilier în zonă.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul de 27 de ani l-ar fi lovit pe cel de-al doilea cu pumnul în gât, iar în urma lovitrurii acesta a căzut şi a rămas inconştient la pământ.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea, sosiţi la faţa locului, l-au resuscitat, însă la ora 21.25 a fost declarat decesul.

 

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe autorul crimei şi au început căutările, tânărul fiind prins după 12 ore în oraşul Adjud. Tânărul a fost dus la Poliţie pentru a fi audiat. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi recidivist, fiind recent eliberat din închisoare.

Sursa: Ph-online.ro