masini-politie-640x426.jpg

Un șofer care nu avea permis de conducere a refuzat să oprească la un control de rutină desfășurat pe strada Apelor. În urmărirea sa a plecat un echipaj de poliție, șoferul fiind blocat în trafic, pe strada Găgeni.

 

Comunicatul IJP Prahova:

Miercuri, în jurul orei 16.30, un echipaj de poliție din cadrul Secției nr. 1 Ploiești, în timp ce acționa pe strada Apelor din municipiu, a efectuat semnal de oprire față de conducătorul unui auto.

Întrucât acesta nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea lui, solicitând, totodată, sprijinul colegilor. În scurt timp, acesta a fost interceptat și blocat în trafic de mai multe autospeciale de poliție, pe strada Găgeni.

 

Se pare că acesta a încercat să scape de controlul poliției, întrucât nu posedă permis de conducere. Astfel, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Reamintim că în aceeași zi, un șofer prahovean a încercat să mituiască un agent de poliție pentru a scăpa de o banală amendă pentru nepurtarea centurii de siguranță.

foto cu caracter ilustrativ

 

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...