00.FB_social_image.jpg

Anul acesta, românii au cumpărat de trei ori mai multe maşini de lux decât anul trecut. Patru Rolls Royce, patru Lamborghini, patru Ferrari şi 13 Bentley au îmbogăţit parcul auto al unei ţări din care lipsesc autostrăzile.

 

Este poate cea mai luxoasă şi scumpă maşină din lume iar, de la începutul anului patru români au avut banii necesari să o cumpere. În medie pentru fiecare maşină au fost plătiţi peste 350 de mii de euro. Vorbim de Rolls Royce o limuzină care are pretenţia de a nu concura cu niciun alt automobil. Posesorii sunt în general oameni de afaceri până în 40 de ani care preferă să conducă singuri limuzinele şi nu să se relaxeze pe bancheta din spate.
Alţii vor adrenalină aşa că îşi îndreaptă privirile către un Lamborghini. Patru români şi-au cumpărat anul acesta astfel de bolizi.|
Aventador S este modelul cel mai puternic din portofoliul Lamborghini pe care cineva îl poate cumpăra în acest moment în România. Este o maşină foarte puternică. Dezvoltă nu mai puţin de 750 de cai putere şi are o viteză maximă de peste 350 de km pe oră. Atinge suta de km în mai puţin de 3 secunde. Interiorul poate fi personalizat în proporţie de 60 la sută, deci fiecare client care cumpără această maşină poate să îşi arenjeze interiorul maşinii, să şi-l facă exact aşa cum doreşte.
Adrian Pascu, dealer auto: Preţul începe de undeva, în jur de 160 de mii fără taxe şi poate ajunge la cinci, şase sute de mii pentru modele ediţie limitată... Fiecare client cumpără maşina în funcţie de nevoile proprii, atât nevoi de imagine cât şi nevoi de zi cu zi. Alţi 13 români au scos fiecare câteva sute de mii de euro din buzunar pentru a-şi lua un Bentley.
Adrian Pascu, dealer auto: Sunt oameni care ştiu ce vor, vin în general foarte focusaţi pe maşina pe care vor să o cumpere, cunosc în general în detaliu maşina, opţiunile noi. De la începutul anului s-au mai cumpărat patru Ferrari, 23 de Maserati şi un Aston Martin.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

O dubă a luat foc pe DN 1, la Posada

O dubă a luat foc, în această seară, pe DN 1, la Posada.  Din primele cercetări, focul a izbucnit la motor, iar șoferul a reușit să oprească mașina în afara părții carosabile, fără să sufere arsuri. ...